Wie ben ik


Mijn streven

Enerzijds voor wat betreft de rijlessen is mijn streven, mijn cursisten in een zo goed mogelijke atmosfeer en fijne lesomgeving in 1x te laten slagen.

Persoonlijke begeleiding en die aandacht wat de cursist nodig heeft, heb ik hoog in het vaandel staan en daarom staat de kwaliteit van mijn lessen bij mij op de eerste plaats.

Anderzijds als we het hebben over de "branchementaliteit", dan is het mijn streven dat de hele rijindustrie afstapt van het zogenoemde "uren" mentaliteit. Hiermee bedoel ik: vader en moeder hebben geld voor 30 lessen en daar moet “Madelief” het maar mee doen.

 

Nee! ik zie graag dat leerlingen blijven rijden tot ze echt ook zelf zeggen dat ze er klaar voor zijn om op examen te gaan, zonder de gedachte aan hoeveel geld ze hebben uitgegeven of hoeveel uren ze al hebben gereden. 

Door deze verandering van denkwijze zal uiteindelijk de kwaliteit van de lessen omhoog gaan, want geen enkele instructeur is gebaat bij het langer laten door lessen op zijn/haar eigen kosten.

 

Mijn ervaring

In mijn carrière heb ik heel wat ervaring opgedaan. Inmiddels alweer 10 jaar. Zo ben ik verschillende keren voor mijzelf begonnen, afgewisseld met franchisegevers en loondiensten. In deze periodes heb ik zoveel kennis opgedaan waarbij ik ook de mogelijkheid kreeg deze kennis te delen.

Hierdoor heb ik heel veel rijinstructeurs succesvol kunnen opleiden, naast de vele honderden leerlingen - waaronder ook met faalangst, waarin ik mijzelf bijgeschoold heb - die na het slagen bij het CBR zichzelf zelfstandige weggebruikers mogen noemen.